fbpx

Partneri

Lallemand je vodeća svetska kompanija za proizvodnju kvasaca i enoloških sredstava. U svojoj ponudi ima kvasce, enzime, inaktivne kvasce, hranu za kvasac, bakterije za malolaktičku fermeentaciju. Online prodavnica sve za vino se potrudila da na jednom mestu postavi najpopularnija i najkorisnija enološka sredstva kako bi Vam olakšao nabavku i približio svetske trendove.

Perdomini IOC je jedna od najpoznatijih kompanija za proizvodnju enoloških tanina i pomoćne enologije. U ponudi imamo sredstva za stabilizaciju vina, bistrenje i korekcije, kao što su limunska kiselina, vinska kiselina itd.

Hobra Školnik je češka fabrika filter ploča i sredstava za filtriranje. Njihove filter ploče se odlikuju izuzetnim kvalitetom za jako povoljnu cenu. U našoj ponudi ćete naći najpopularnije vrste filter ploča koje se koriste za filtriranje vina i rakija.

Rich Xiberta je španska kompanija sa bogatim iskustvom u proizvodnji čepova koja proizvodi čepove još od 1871. godine. Čepovi su napravljeni po jedinstvenom sistemu kvaliteta. Moguće je poručiti čepove sa Vašim logom