Partneri

enovitis tolopa

Enovitis

Enovitis Topola je naš zvanični partner i najveći broj proizvoda možete poručiti preko našeg sajta

Lallemand

Lallemand je vodeća svetska kompanija za proizvodnju kvasaca i enoloških sredstava. U svojoj ponudi ima kvasce, enzime, inaktivne kvasce, hranu za kvasac, bakterije za malolaktičku fermeentaciju. Online prodavnica sve za vino se potrudila da na jednom mestu postavi najpopularnija i najkorisnija enološka sredstva kako bi Vam olakšao nabavku i približio svetske trendove.

Perdomini IOC

Perdomini IOC je jedna od najpoznatijih kompanija za proizvodnju enoloških tanina i pomoćne enologije. U ponudi imamo sredstva za stabilizaciju vina, bistrenje i korekcije, kao što su limunska kiselina, vinska kiselina itd.

Hobra Školnik

Hobra Školnik je češka fabrika filter ploča i sredstava za filtriranje. Njihove filter ploče se odlikuju izuzetnim kvalitetom za jako povoljnu cenu. U našoj ponudi ćete naći najpopularnije vrste filter ploča koje se koriste za filtriranje vina i rakija.

Masilva

Portuglaska kompanija Masilva, predstavlja kompaniju sa dugom tradicijom proizvodnje čepova. Prepoznatljivi po svom kvalitetu i specifičnoj tehnologiji izrade čepova, gde garantuju da se neće u vinu pojaviti miris na čep.

gripple zatezači

Gripple

Gripple su poznate po inovacijama koje su tehnički pouzdane i trajne a po prihvatljivim cenama a tiču se postavljanja ograda ili naslona u vinogradima i voćnjacima.