Partneri

enovitis tolopa

Enovitis

Enovitis Topola je naš zvanični partner i najveći broj proizvoda možete poručiti preko našeg sajta

Lallemand

Lallemand je vodeća svetska kompanija za proizvodnju kvasaca i enoloških sredstava. U svojoj ponudi ima kvasce, enzime, inaktivne kvasce, hranu za kvasac, bakterije za malolaktičku fermeentaciju. Online prodavnica sve za vino se potrudila da na jednom mestu postavi najpopularnija i najkorisnija enološka sredstva kako bi Vam olakšao nabavku i približio svetske trendove.

Perdomini IOC

Perdomini IOC je jedna od najpoznatijih kompanija za proizvodnju enoloških tanina i pomoćne enologije. U ponudi imamo sredstva za stabilizaciju vina, bistrenje i korekcije, kao što su limunska kiselina, vinska kiselina itd.

Hobra Školnik

Hobra Školnik je češka fabrika filter ploča i sredstava za filtriranje. Njihove filter ploče se odlikuju izuzetnim kvalitetom za jako povoljnu cenu. U našoj ponudi ćete naći najpopularnije vrste filter ploča koje se koriste za filtriranje vina i rakija.

Rich Xiberta

Rich Xiberta je španska kompanija sa bogatim iskustvom u proizvodnji čepova koja proizvodi čepove još od 1871. godine. Čepovi su napravljeni po jedinstvenom sistemu kvaliteta. Moguće je poručiti čepove sa Vašim logom 

gripple zatezači

Gripple

Gripple su poznate po inovacijama koje su tehnički pouzdane i trajne a po prihvatljivim cenama a tiču se postavljanja ograda ili naslona u vinogradima i voćnjacima.